Ifor Williams personbilssläp

Eurolight är den senaste släpet i Ifor Williams sortiment. Släpen passar till företags och vardagsanvändare av bilar eller mindre fordon. Eurolight modellerna är skapade för mångsidighet och därför finns det 11 olika modeller och utföranden att välja på. Med en varierande maximal bruttovikt kan du hitta en trailer som passar just dina behov.

Sortimentet omfattar de högra krav och den standard som kan förväntas av Ifor Williams produkter. Samtidigt som de har gjort yttre förändringar för att få fram en elegant släpvagn, är släpet ändå är i linje med det distinktiva Ifor Williams utförandet.

Ifor Williams LT-serie är en högbyggd släp som passar för transport av lättare maskiner. Detta då LT-serien har en maximal totalvikt på 2000kg. Alla storlekarna finns i två alternativa utföranden; med 180 cm hög fullbredds lastramp eller med fack under lastytan för lastramper. Detta är en mycket populär och allsidig trailer, perfekt till grönytemaskiner med mera. När den inte används för maskintransporter kan man lasta allt från trädgårdsavfall till pallgods och använda den till alla andra transportbehov man har.

LT-serien levereras som standard utan lämmar men med reservhjul med hållare och låsbar kulhandske. Fästen för lämmar är dock standard så att man kan komplettera med detta senare om man så önskar. LT-serien har gott om surrkrokar längs sidorna på flaket för en säker lastsäkring. Det går även att beställa valfritt antal försänkta surröglor i lastytan som tillval.

Tillbehörslistan är mycket omfattande och ger dig möjlighet att skräddarsy din trailer för dina transportbehov.

Kontakta oss så hjälper vi er att hitta en modell för ert behov