Ifor Williams med tiltbart flak

Tiltbed

Ifor Williams TB-serie eller Tilt Bed är ideala släp om du både vill kunna lasta bilar eller hjulburna maskiner, larvburna maskiner och samtidigt kunna använda trailern för alla typer av styckegods som du lastar med truck.

Med hjälp av den kraftiga handpumpen tiltar du upp lastytan så att du med hjälp av något av de många olika rampalternativen lastar alla typer av fordon och/eller maskiner på bästa sätt. Behöver du lasta fordon eller maskiner som inte kan gå upp för egen maskin så finns det ett stort urval av olika winch alternativ att välja bland. Släpens konstruktion gör att du kan både lasta och lasta av fordon utan att trailern behöver vara kopplat till ett dragfordon.

Samtliga modeller i Ifor Williams TB-serie har en lastytebredd på 203 cm, modellerna finns i olika utföranden i längder om 400 cm, 457,5 cm, 503,2 cm och över 550 cm. Lastytan är helt slät utan upphöjda kanter och har gott om inbyggda surrningspunkter så att du alltid kan surra lasten på ett optimalt sätt.

Det finns både tvåaxlade och trippelaxlade varianter att välja mellan, och totalvikter på 3000 kg eller 3500 kg. Samtliga modeller är naturligtvis utrustade med Ifor Williams unika bladfjädring för bästa väghållning och livslängd.

Det finns ett stort antal tillbehör att välja bland för att du skall kunna få trailern exakt så som du vill ha den.

Det finns en mängd olika tillbehör så som till exempel ramper, gallergrindar, winch med mera.

tiltbart flak

CT166/167

Detta lutbara släp passar utmärkt till ägare av fordon med låg markgång eller för de som arbetar inom bärgningsbranschen. Släpet har alla fördelar som de högbyggda släpen har och det har även en lätt lutad plattform för enklare pålastning.

Den nedrullningsbara rampen med en låg lutningsvinkel (ca 12 grader) förenklar pålastningen av alla hjulförsedda fordon. Det finns en längre (3’) lastningsramp som alternativ för de som behöver.

Kontakta oss så hjälper vi er att hitta en släpvagn för ert behov.