Ifor Williams djurtransport

Ifor Williams unika djurtransportsläp är en produkt som ligger helt rätt i tiden. Med de trender som vi ser idag där utvecklingen och konsumenternas efterfrågan hela tiden går mot närproducerat och småskalighet och ekologiska produkter så passar Ifor Williams djurtransport som hand i handske.

Många av våra kunder har behov att på ett snabbt och smidigt sätt kunna transportera sina djur till och från auktioner, beten och utställningar eller till slakt eller från inköpsstället. Med våra djurtransportsläp går det både snabbt och effektivt samtidigt som det är skonsamt mot djuren. Samtliga våra boskaps/ livdjurssläp uppfyller alla EU:s krav för djurtransporter.

Ifor Williams P-serien

Ifor Williams TA5-serien

Vi har ett bra släp för allas behov. Från det minsta obromsade i P-serien till det största treaxlade i TA510-serien så kan vi lösa dina transportbehov. I de större släpen kan vi erbjuda Ifor Williams unika Easy Load rampsystem som gör att du kan enkelt variera mellan att transportera nötkreatur till att köra till exempel får i två våningsplan.

Alla våra djurtransportsläp är utrustade med Ifor Williams unika bladfjädringssystem som ger både högsta komfort för djuren och oöverträffad slitstyrka för ägaren. Våra djurtranportsläp kan med hjälp av ett mycket digert tillbehörssortiment anpassas exakt för dina transportbehov.

Ifor Williams Dp-serien

Ifor Williams TA510-serien