Ifor Williams HB hästsläp

Ditt nya släp från Ifor Williams levererar på alla punkter och du kan känna dig trygg i ditt beslut. Du kan nu lasta och transportera din häst tryggt och bekvämt. Åk-komforten i ett Ifor Williams-släp är vida berömd och din häst kommer fram lugn och utvilad. Du lastar tryggt ur din häst framåt med stor säkerhet för såväl dig själv som din häst. Hela konceptet kring Ifor Williams betonar kvalitet och säkerhet, allt i förening med en stilren design som står sig genom åren. Tiotusentals årliga nöjda kunder ger positiv feed-back. Ifor Williams är rätt i alla lägen. Standardvagnen är extremt välutrustad men du kan givetvis välja de tillval du så önskar, för såväl släpet som för din häst.

Hästsläp Ifor Williams HB403

HB403 är en 1-hästars trailer med fronturlastning. Den är perfekt för dig som transporterar en häst eller sto med föl. Den ger en bredare spilta än den största 2-hästaren och är perfekt för dig med vanligt B-kort. Den är tack vare sin mindre totalbredd och vikt lättare att dra, kräver mindre dragbil och kostar mindre i förhöjd bränsleförbrukning än en fullstor trailer. Tänk på att om du bara har B-körkort så kan du aldrig köra två hästar i någon transport lagligt. Varför då köpa en tvåhästars transport när din häst får mycket bättre plats i denna transporten än i den allra största tvåhästars trailern? Dessutom så slipper du riskera ditt körkort varje gång du kör din häst! HB403 kan utrustas med fast sadelkammarskåp på insidan av den nya bredare skötardörren och en mängd andra tillbehör. Du kan välja om du vill ha den främre rampen på vänster eller höger sida. Du har fem standardfärger att välja mellan och valfri totalvikt mellan 1100-1600kg.

Hästsläp Ifor Williams HB506

HB506 är en rymlig transport avsedd för två hästar i upp till fullstor storlek. Den har som standardutrustning bl.a. tre stora fönster, aluminiumgolv med 12 mm gummimatta, aluminiumkompositväggar, urlastning fram, mellanväggar med mjuk underdel, paniksystem, taklucka och mycket mer. Den finns i fem valfria färger och med valfri totalvikt 1300 kg – 2600kg.

Hästsläp Ifor Williams HB511

För dig som har riktigt stora hästar och som vill ha riktigt gott om plats är HB511 det naturliga valet. Då trailern är hela 179cm bred invändigt och lastar upp till 1700 kg så får alla hästar gott om plats. Standardutrustningen ligger som alltid hos 4705-866388.

Ifor Williams på en mycket hög nivå och omfattar bland annat, tre stora fönster, aluminiumgolv med 12 mm gummimatta, aluminiumkompositväggar, urlastning fram, mellanväggar med mjuk underdel, paniksystem, taklucka och mycketmer.

Den finns i fem valfria färger och med valfri totalvikt 1300 kg – 2700kg. Ditt nya släp från Ifor Williams levererar på alla punkter och du kan känna dig trygg i ditt beslut. Du kan nu lasta och transportera din häst tryggt och bekvämt. Åk-komforten i ett Ifor Williams-släp är vida berömd och din häst kommer fram lugn och utvilad.

Du lastar tryggt ur din häst framåt med stor säkerhet för såväl dig själv som din häst. Hela konceptet kring Ifor Williams betonar kvalitet och säkerhet, allt i förening med en stilren design som står sig genom åren. Tiotusentals årliga nöjda kunder ger positiv feed-back. Ifor Williams är rätt i alla lägen. Standardvagnen är extremt välutrustad men du kan givetvis välja de tillval du så önskar, för såväl släpet som för din häst.