Ifor Williams lågbyggda släp

Ifor Williams lågbyggda släp passar in i alla typer av miljöer med flera olika typer av last, från byggmaterial till kontorstillbehör. General Duty sortimentet utformat för att tåla de dagliga hårda tagen i byggbranschen och andra krävande förhållanden.

Ifor Williams GD-serie

Ifor Williams GD-serie tillverkas antingen med vanlig bakläm eller med lastramp. GD-serien med lastramp är en utmärkt maskintransporttrailer för de lite mindre maskinerna. Du hittar GD-serien med bakläm under lågbyggda släp.

GD-serien med lastramp finns i ett flertal olika storlekar och både enkelaxlat eller boggi i totalvikter upp till 2700 kg. Det är en oerhört stabil och robust trailer som är populär bland lantbrukare, byggföretag, parkförvaltningar med mera. Den har en väldigt kraftig konstruktion med kraftig ram och fasta sidor och framstam i galvat stål. Naturligtvis används Ifor Williams berömda bladfjädringssystem med stela röraxlar och Ifor Williams egna patenterade hjullager som är marknadens kraftigaste. Släpen har gott om surrkrokar för att binda lasten och alla släp är utrustade med reservhjul som standard. Det finns en diger tillbehörslista som ger dig möjligheten att anpassa trailern exakt till dina behov. Du kan också beställa de flesta av tillbehören i efterhand om du senare skulle behöva något av dem.

Standardutrustning

Reservhjul med hållare.

Lastramp med övre delen av galler för minskat luftmotstånd.

Gjuten kulhandske med lås som kan låsa trailern både på och av bilen.

Stödben bak (enbart standard på enkelaxlade modeller)

Tillbehör (vissa finns inte till samtliga modeller)

Aluminiumbeklädd lastyta

Gallergrindar runt om

Stegstativ fram

Vinschfäste

Mekanisk vinsch 2 ton

Mekanisk winch 3 ton

Stödben bak (par) (standard på enkelaxlade modeller)

Surröglor försänkta (parvis)

Aluminiumkåpa

Lastrampen helt klädd i aluminium

Dubbhjul (set om 4 st)

 

Är ni intresserade av våra produkter, tveka inte att kontakta oss.