Ifor Williams täckta biltransport Transporta

2års Fri Service

Den perfekta trailern för motorsport entusiaster, små racingteam och klassisk bilägare erbjuder den täckta biltransporten skydd mot väder och vind vid transport och förvaring av fordon med högt värde.

Alla modeller har en slitstark galvaniserat stål chassi, med tiltbed modellens uppbyggnad med hydrauliska tippdragstång som gör att de flesta fordon med låg markfrigång går att lasta. För riktigt låga fordon finns ett kit med rampförlängare.

En eldriven vinsch finns med glidfästet vilket innebär hela enheten kan röra sig från sida till sida för att tillåta variation på bogseringsöglan läge.

Tillvalet däck hållare och arbetsbänk som är monterade på framsidan av släpvagnen, kan rymma en uppsättning olika stora hjul och ger en fullt fungerande arbetsbänk över ett stort främre förvaringsskåp konstruerat av lättviktsmaterial.

Två stora sidoluckor ger tillgång till fordonet för besöksförbud. Ytterligare två små luckor på både vänster och höger sidorna ger snabb och enkel tillgång till den främre förråd och själva fordonet.

Kontakta oss så hjälper vi er att hitta en släpvagn för ert behov.